Wij maken je zichtbaar op het internet

Website renovatie

Op basis van uw huidige website content (teksten, afbeeldingen en eventuele video’s) gaan we aan de slag met een nieuw / opgefrist design.

 

Voor alle devices

Smartphones en Tablets worden steeds vaker gebruikt voor het zoeken van informatie op het internet, het is van belang dat uw website goed leesbaar en representatief is voor alle devices; Smartphone, Tablet, Desktop en PC. Na de renovatie is uw website geschikt voor alle devices op basis van een responsitive design.

Voorbeelden: Responsive Design

Nieuwe website Promote Your Post
Nieuwe website NBC Hermans
Nieuwe website KMB4U
Nieuwe website Climate4u
Nieuwe website IFS Debiteurenbeheer

Voorbeelden: Voor en tijdens of na renovatie

Klik op afbeelding om website voor of na renovatie live te bekijken.

Links: voor renovatie

Rechts: tijdens of na renovatie

WordPress

Als Content Management Systeem (CMS) kiezen wij standaard voor WordPress, dit systeem kent vele thema’s en design tools, waardoor wij altijd tot een gewenste look & feel van uw website kunnen komen. WordPress is momenteel het meest gebruikte systeem  voor moderne websites.

SEO (Seach Engine Optimalisatie)

Met de juiste teksten, logische url benamingen en snipet, zullen zoek machines zoals Google, Bing, Yahoo, etc. uw website beter begrijpen en daardoor eerder (hoger) presenteren bij passende  zoekopdrachten.    

Schoonheid & Snelheid

Mooie plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden, maar teveel plaatjes kunnen de snelheid van uw website negatief beïnvloeden, hoe goed SEO teksten ook bedacht zijn, als een zoekmachine deze niet snel genoeg kan vinden omdat de snelheid van uw website te traag is, zullen de zoekresultaten later gevonden worden en daardoor lager in de resultaten worden geplaatst. De balans tussen schoonheid en snelheid dient daarom altijd een afweging te zijn.

Social Media

Op social media zoals; Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter kan een bedrijfspagina / account worden aangemaakt, welke doorverwijzen naar uw website. Natuurlijk ook aandacht voor de verwijzing van uw website naar de social media.

Uw publicaties van social media kunnen weergegeven worden op de nieuwspagina van uw website of uw nieuws publicatie op uw eigen website wordt automatisch op alle aangegeven social media geplaatst.