Wij maken je zichtbaar op het internet

Websites voor Zakelijk Onroerend Goed

Geef een BOOST aan de kansen dat uw bedrijfs- / kantoor- pand eerder is of wordt verhuurd/verkocht. Middels een eigen website voor het te verhuren/verkopen zakelijk onroerend goed.

Waarom een website voor uw pand?
Als u uw pand via een makelaar aanbiedt aan de markt, wordt uw pand bijvoorbeeld aangeboden op fundainbusiness.nl, Bedrijfspand.com, Ventu.nl, iLocate.nl, Bedrijfsvastgoed.nl en/of de website van de makelaar. Deze websites hebben vaak een “eigen” vaste opzet met een beperkte ruimte, zodat u niet alle informatie beschikbaar kunt stellen. Op uw eigen website bepaald u zelf de (hoeveelheid)informatie die u wil plaatsen.

Beslissingen voor “nieuwe” bedrijfshuisvesting worden vaak door een team van directie en management genomen, uw eigen website is een prima presentatie voor dit hele team. Eenvoudig kunnen zij alle informatie delen of presenteren tijdens een overleg.

Mogelijkheden om zakelijk onroerend goed onder de aandacht te brengen

Klik op rondje linksonder om animatie te starten of gebruik de muis voor handmatige bediening

Maak de website van uw bedrijfspand extra attractief.
Potentiële huurders of kopers willen vaak het pand kunnen visualiseren, het aanbod aan foto’s helpt daarbij, om het visualiseren nog makkelijker te maken bieden wij u als extra mogelijkheden zoals; 360⁰ fotografie, een Video-tour aan, Art Impression of Virtual Reality Tour. Zie voorbeelden.

Voorbeelden

  • Professionele fotografie 
  • Foto’s vanaf “de hoogte” genomen
  • Pagina met 360⁰ fotografie
  • Pagina met video-tour
  • Art Impression
  • Virtual Reality Tour

Startpakket

Speciaal voor Zakelijk Onroerend Goed hebben wij een startpakket ontwikkeld, voor € 495,- heeft u een eigen website met een unieke URL.

Mogelijkheden om zakelijk onroerend goed onder de aandacht te brengen

Professionele fotografie

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, met professionele fotografie komt uw pand net even wat beter over dan met zelfgemaakte foto’s. Wij werken samen met professionals die niets anders doen dan foto’s maken van onroerend goed. 

Art Impression

Is uw pand niet helemaal up tot date, geen probleem, wij kunnen Art Impressions maken van uw pand na “de verbouwing” Zowel van de buiten als binnenkant. Dat geeft uw potentiële huurder / koper misschien nat dat extra zetje op in gesprek te komen.