Wij maken je zichtbaar op het internet

Opdracht

Geef de website een nieuwe en frisse look & feel, waarbij de huisstijl herkenbaar blijft, verbeter de weergave van nieuwsberichten en nieuwsarchief en maak zoveel mogelijk gebruik van bestaande teksten.

De nieuwsberichten worden aangeleverd door een gespecialiseerd bedrijf. 

Toelichting aanpak

Het WordPress thema waarmee de website oude website is ontwikkeld beschikt niet over de recentste mogelijkheden, met een nieuw fris thema zijn we aan de slag gegaan, dit thema ondersteund ook nieuwere manieren om berichten en social media in één keer up to date te maken.

Elk gepubliceerd bericht op de website wordt automatisch op de gewenste social media geplaatst. 

Opdracht

Geef de website een nieuwe en frisse look & feel, waarbij de huisstijl herkenbaar blijft, verbeter de navigatie structuur en maak zoveel mogelijk gebruik van bestaande teksten.

Bijzonderheden:

  • Ondersteuning voor meerdere talen.
  • Interactie met door gebruik meerdere contactformulieren met automatisch mailverkeer

Toelichting aanpak

Naast Rood en Grijs een derde steunkleur Blauw toegepast. Het “oude”logo gehandhaafd. Meer interactie integraal op diverse pagina’s toegepast, en middels 24/7 service samengebracht. 

De webpagina’s hebben een variabel design / verschil in opbouw, waarbij wel de kleurelementen in verschillende vormen terug komen.

Door gebruik te maken van een modern Content Management Systeem is de website automatisch meertalig en wordt gepresenteerd in de taal van de webbrowser van de bezoeker.